se under Hundertwasser

Eksempel på en ansøgning

Ansøgning

 

 Jeg ansøger om muligheden for at udstille på Annaborg i 2019.

Jeg har udstillet på Annaborg før: en gang med Kunstrunden og en gang med Gribskovmalerne.

I øjeblikket er jeg meget optaget at lade mig inspirere af Hundertwasser. Jeg kigger på hans billeder, lader mig inspirere af nogle ting i dem, og så udvikler jeg nærmest en dialog med mesteren, hvor jeg bruger nogle af hans ideer til at går videre med i min fantasi. Således er det, jeg laver, ikke kopier, men nærmest billedlige samtaler med mesteren. Jeg synes, at der i Hundertwassers billeder er en urkraft, som er anderledes end hos de fleste malere. Han, som både er arkitekt som maler, peger på naturen i vores bebyggelser. Han er lidt af en Gaudi, men mere knyttet til naturen.

Grunden til at jeg er begyndt på at lave en serie, mest med billeder i format 100x100x4, er, at jeg oplevede at blive trukket ganske ubevidst ind i Hundertwassers univers.

Ganske kort fortalt, betyder det følgende:

Jeg er født i Wien, hvor også Hundertwasser kommer fra. Som ganske ung var jeg meget betaget af hans billeder. Tiden gik, og jeg flyttede til Danmark. På et tidspunkt, tror det var i 2016, fik jeg øje på Putsins ansigtstræk, og jeg tog dette som inspiration for at male serien: little man Pu. Little man Pu har intet med Putsins væsen at gøre, men er en lille mand, som kæmper sig gennem tilværelset.

Jeg malede en serie på 14 billeder, som alle er solgt. På et tidspunkt fik en af mine kunder øje på andre billeder, som var tydeligt af samme slags. Det viste sig, at det var Hundertwassers værker. Jeg havde åbenbart gået og bevaret indtrykket fra Wien i så mange år, og så kom dette ubevidst frem. Men hver bevidstgørelse åbner for tanker. Jeg kiggede igen på Hundertwasser og faldt endnu engang for ham. I ånden førte jeg en dialog med mesteren og for at kunne dette, malede jeg ting i hans billeder, som inspirerede mig, og så fortsatte jeg med mit eget. De folk, som har set mine sidste billeder, er helt vilde med dem- det var de også med ”little man Pu”.

Se et eksempel nedenunder:

 

Jeg maler også andre ting, så som træer og abstrakt, maler billeder til børneværelserne (de bliver ofte givet væk til barnedåb m.m.)

Jeg synes Annaborg vil være den hel rigtige ramme for mine billeder. De to nye i stand satte sale ville være fantastisk til projektet, da de store billeder kræver plads, og de vil præsentere sig flot der.

 

Mit Cv- ganske kort:

Født i 1946 i Wien, udvandret til DK i 1968. Blev gift i DK, boede dog 1½ år på vores ødegård i Sverige, hvor jeg malede blomster på tapeterne i alle værelserne. Huset var 200m2 stort. Fik udstillet og solgt i 1970, 71- i Lenhovda/ Sverige.

Så fandt jeg mig et arbejde i DK i Nødebo på en behandlingsinstitution, og arbejdede der i 41 år med at undervise børn og unge, samt med fokus på billedkunst. Havde mange hel terapeutiske forløb med de unge. Udstillede med dem. Har selv udstillet og solgt fra 1985. Tog på kunstudstillinger både med mine egne 3 børn og med eleverne.

Fik en fortjenstmedalje af hendes majestæt efter 40 års arbejde som tjenestemand, var til audiens og snakkede kunst med dronningen.

Jeg er både separatist, men også medlem af grupper som Gribskovmalerne, Hornbækmalerne, Kunstrunden Nordsjælland. Jeg er uddannet i musikalsk grafik hos Professor Sündermann i Wien. Ellers er jeg autodidakt. Har udviklet min egen stil, som baseres på oliemaling og spray. Maler for det meste i serier, som kan omfatte op til over 100 billeder (små). Som regel kan en serie bestå af 2- 20 billeder. I alt har jeg malet over 800 billeder, måske flere, som enten er solgt, givet væk, eller malet over.

 

De sidste 7-8 værker vises i ansøgningen.

Se min udstillingsliste på www.galleri-gejlsbjerg.dk

 

Det vil glæde mig at få et positivt svar.

 

Med venlige hilsener

Christine Anna Gejlsbjerg

Tlf: 40324059

 

rettelser ang Dysseg.Kirken

Fernisering

2.9. efter gudstjenesten

gudstjeneste: 10,30

Fernisering kl. 11,45

Flere udstillinger

ANNABORG / Hillerød - jan. / februar

sammen med Gribskovmalerne

og så

KULTURHAVN / Gilleleje -

man ønsker at låne to billeder, nok i marts/ april eller lidt senere

 

og igen

ANNABORG / Hillerød

sammen med Kunstrunden Nordsjælland

omkring pinsen

Kunstner KatrinePommers billede.

næste udstilling

ANNABORG / Hillerød - jan. / februar

sammen med Gribskovmalerne

og så

KULTURHAVN / Gilleleje -

man ønsker at låne to billeder, nok i marts/ april eller lidt senere

 

og igen

ANNABORG / Hillerød

omkring pinsen

 

 

 

 

 

 

 

Galleri Gejlsbjergs åbningstider

hver lørdag- søndag, men ring

ellers kun aftaler efter opringning

materialer/ billeder:

copyright Christine Anna Gejlsbjerg

Se på Facebook under Anna Christine Gejlsbjerg

 

Søger udstillingsplads enten i Nordsjælland, eller i København

 

se  FACE BOOK

under Anna Christine Gejlsbjerg

OBS 

Grafiker

gurlibehrens.dk 

 

NYVANG SERVICE

vedligeholdelse og renovering

NIELS NYVANG

Handy-man

nyvang53@gmail.com

www.nyvangservice.dk

tlf: 30493122