fra serien Dalai Lama
livets hjul

generelt

Christine Anna Gejlsbjerg= CAG

Jeg arbejder med serier.

 En idé opstår og bliver bearbejdet så længe, der er brug for dette.

I udstillingen er der repræsenteret eksempler på flere serier, som kan omfatte fra 2-96 malerier.

Piplingerne, Dalai Lama (bedeflags farver), INFO (arbejde med minimalismen), 3 forskellige kvindeserier ( fra det smukke til det uhyggelige), kort (Tarock), LITTLE MAN PU, …..

Alle serier inviterer til diskussioner. Det er vigtigt for mig at skabe en forbindelse mellem værket, beskueren og mig. Bagved hvert billede ligger der eksistentielle/ filosofiske tanker.

Har modtaget invitationer til : New York, Los Angeles, Firenze , Strassbourg og Wien

Kunstrunden

Allerede nu forberedes der til Kunstrunden i beg. af september

 

Som noget nyt i år har bestyrelsen besluttet at indføre et kunstlotteri inspireret af vores svenske søsterforeninger. Der er mange rigtigt gode erfaringer med dette i Skåne. Desuden giver det alle os medlemmer en fin mulighed for at være med og støtte vores forening, så vi får flere midler til omtale, annoncering - ja, alt der skal til for at øge opmærksomheden på vores forening – og få flere glade besøg i vores værksteder!

Det foregår således, at hver kunstner donerer et værk til mindst 1000,- kroner. Det er selvfølgelig vores drøm, at alle vil medvirke til opbygningen af lotteriet - men da tiltaget er nyt, er det naturligvis frivilligt. 

På fællesudstillingen samt ude hos kunstnerne er der salg af lodder til 25,- kroner pr. styk. En trækningsliste viser med det samme, om man har været så heldig at vinde - og herefter kan man køre ud til den kunstner, hvis værk man har vundet - eller aftale afhentning en anden dag.
Man kan jo hurtigt regne ud, at der ved et stort salg vil komme penge til foreningen. Mange besøgende vil sikkert gerne købe flere lodder...! 

Dette vil fremover være en tilbagevendende begivenhed. Vi vil meget gerne satse på denne idé, da vi kan se det er en god og kreativ måde at styrke foreningen på ved egne kræfter.

 

Annaborg/ Hillerød

Jeg beskrives med tanker om Paul Klee , Miró og Gustav Klimt.

Mange serier: 

Landskaber, slanger, drager, støvler, blomster, par, kvinder, en erotisk serie,  krukker, Organics, portrætter, ure, dyr, Pinoccio , Paul K. ,abstrakte motiver, Krøniker, kvinder- 3 forskellige serier, glas/citronserien, little mand PU,INFO,Noamine og dyrene, Piplinger m.m.

Udvikler undervisningsterapi i billedkunst ( børn med alvorlige psykiske vanskeligheder) med rødderne  til Professor Sündermanns Musikalske Grafik

Mængden af billeder, jeg har malet: ca. 700-800

 

 

Næste udstilling: KGL.BRAND / København

 

 

 

 

I galleriet i Annisse Nord (Kunstrunden) og næste udstillinger

 

KGL. Brand / forsikring: august

Åbent hus (kunstrunden) : lørdag, den 5.9. og søndag, den 6.9. fra 10-17

Oktober og november ikke booket endnu

december Galleri Bredgade: 2.til 15. december

alle malerierne er copyright

 

 

 

 

 

 

se  www.ART-NC.dk

 

Kunstnerne er : Niels Lolle og CAG ( Christine Anna Gejlsbjerg)

 

 

 

 

  •  

  •